Bloggen läggs på is

Denna blogg kommer läggas på is ett tag framöver. Jag är helt enkelt inte tillräckligt motiverad att skriva här. Jag glömmer alltid bort att göra det. Just nu är inte matglädjen så hög heller. Det är inte roligt att laga mat när man är begränsad pga att man har så lite pengar att röra sig varje månad att man inte kan köpa de råvaror man vill ha.

Så jag återkommer någon gång i framtiden då det kanske ordnat upp sig. Ska som sagt på en intervju imorgon så får vi se vad som händer efter det. Jag tror jag har rätt bra chans om personkemin stämmer.

Annars bloggar jag bara på min andra blogg. www.racinghibiscus.blogg.se

Dålig uppdatering

Förlåt att jag bloggat dåligt. Men jag har inte riktigt kommit in i mina vanor efter jul och nyår. Visst tränar jag och så, lite gick jag upp under jul och nyår men det är faaan min kropp i ett nötskal. Jag vet inte varför jag typ inte kan äta någonting extra utan att gå upp lite. Men men ska kämpa ner skiten nu.

Dessutom har jag även för lite pengar för att kunna laga den mat jag vill äta så jag får kompromissa lite. Eller jag träna häcken av mig så ofta jag fortfarande kan. Vilket kommer till denna veckas krux. Jag har problem med ryggen som resulterar i ischiasliknande symtom. Så jag kan inte träna och ta i som jag vill när jag tränar.

Sådär ja

Nu har jul och nyår passerat och det är dags att få struktur på vanorna igen. Jag är fortfarande lite förkyld så får ta det lite lugnt. Har ändå tänkt dra och träna idag. Men behöver ju inte överbelasta kroppen direkt. Utan kör ett lugnt pass eftersom jag tagit ledigt i över 1 vecka från träningen. Som jag saknat det! Så nu är det bara att köra igång igen. En rejäl detox behövs så är bara ta tag i disciplinen igen. Kan jag göra det på diet ska jag sjutton kunna göra det men vanligt mat.